Títols

Llicència de Navegació

La Llicencia de Navegació es el nom que rep el document emés per les escoles nàutiques d'esbarjo, baix la seva responsabilitat i que habilita al titular per el govern d'embarcacions d'esbarjo de fins a 6 metres d'eslora i potencia adequada a l'embarcació i motos nàutiques de la classe C, amb potencia inferior a 55 Cv, una vegada rebuda la corresponent formació.

Patró de Navegació Bàsica PNB

La titulació de Patró de Navegació bàsica es la titulació que habilita el govern d'embarcacions d'esbarjo de fins a 8 metres d'eslora i potència adequada a l'embarcació, sempre i quant l'embarcació no s'allunyi més de 5 milles de qualsevol direcció d'un port, marina o zona resguardada. 

Patró d'Embarcacions d'Esbarjo PER

La titulació de Patró d'embarcacions d'esbarjo es la titulació que habilita el govern d'embarcacions d'esbarjo de fins a 15 metres d'eslora i potència adequada a l'embarcació. Es podrà navegar dins la zona compresa entre la costa i una línia paral·lela a ella traçada a 12 milles nàutiques de distància. També es permet la navegació entre illes als arxipèlags Balear i Canari. 

Patró de Iot

La titulació de patró de Iot habilita el govern d'embarcacions d'esbarjo de fins a 24 metres d'eslora amb navegació entre la costa i una linia paral·lela a ella a 150 milles de distancia.

Capità de iot

La titulació de capità de Iot habilita el govern d'embarcacions d'esbarjo de fins a 24 metres d'eslora amb navegació sense límits geogràfics.

Aquest web utilitza cookies per a millorar la navegació Més informació