Empresa

El Centre de Formació s'Algar ofereix un ampli ventall formatiu en les àrees d'autoescola, nàutica i formació especialitzada.

Comptam amb 3 centres, a Felanitx, Inca i Portocolom, amb els millors recursos tècnics i humans amb la finalitat que obtenir qualsevol carnet o títol sigui el més fàcil i amè possible.

Disposam d'aules informatitzades en tots els centres per a la realització de tests d'exàmens i un sistema online de tests per a pode practicar des de qualsevol lloc. Tot orientat a que poguis aprovar el teu examen en un temps rècord.

Realitzam cursos teòrics per l'obtenció de totes les titulacions nàutiques d'esbarjo per a totes les convocatories de l'any. A més oferim les Pràctiques oficials de Navegació a Portocolom, Cala Ratjada, Port d'Alcudia i S'Arenal. Així mateix podràs realitzar amb nosaltres els cursos per a la tramitació de les targetes nàutiques de radioperador de curt abast.

I al Departament de Formació, realitzam cursos subvencionats per a treballadors i persones en atur, a més de gestionar la quota per formació de que disposen les empreses per als seus treballadors.

Tots els nostres alumnes poden disposar de les nostres instalacions per a estudi dins l'horari d'atenció al públic.

Aquest web utilitza cookies per a millorar la navegació Més informació